Logo

Over Dostal

Beeld BB N733

Aangenaam. Wij zijn Dostal!

Dostal Wegenbouw. Krachtige kennispartner met kennis van de omgeving. Het aanleggen of reconstrueren van wegen of een riolering. Het onderhouden van verhardingen in een wijk of in het prachtige buitengebied van de Achterhoek. Wij zijn expert in asfalt. Met oog voor een duurzame leefomgeving.

Vakmanschap

Met nog steeds de roots in de Achterhoek is Dostal een gevestigde naam als het gaat om infrastructurele werken. Het vervangen van riolering of het opknappen van het dorpsplein, Dostal heeft er vaak haar stempel op gedrukt. De vier eigen asfaltteams weten wat vakkundig asfalteren inhoudt, u ziet ze dan ook steeds vaker op gemeentelijke en provinciale wegen aan het werk. Ook tijdens ijzige dagen overigens, Dostal is een vaste partner om de provinciale wegen ijsvrij te maken en houden.

"Vakwerk als vanouds, werk van Dostal, dat herken je direct, net als onze mensen die het maken. De kwaliteit straalt er vanaf" - Directeur Henk van Lith

Verder kijken dan nu

Wij zijn onderdeel van ReintenInfra. ReintenInfra heeft begin 2017 als eerste in de branche (wegenbouw en sloop) de Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd met uiteindelijk een concrete invulling voor het bedrijf door het aanstellen van de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050 begin 2018. Sinds 1 mei 2018 is Maurice Beijk bij ons aangesteld als Rentmeester2050. Maurice is door de wol geverfd. Hij ademt duurzaamheid, hij noemt het zelf overigens liever volhoudbaarheid. Het besef is er zeker ook bij hem dat ook voor veel mensen binnen en buiten onze branche duurzaam denken een 'wollig' begrip is. Maurice helpt hen graag een handje om het beleid handen en voeten te geven. Elke actie die bijdraagt aan een schone wereld in 2050 is er één. Binnen ons bedrijf is de Werkgroep2050 actief. De werkgroep initieert de acties in overleg met de directie en beheren de actielijst. Elke actie wordt onder een gerelateerde SDG 'geplakt'. Met praktische acties motiveren en stimuleren wij vervolgens de gehele organisatie om hun steentje bij te dragen. Wij zijn ervan overtuigd iets toe te voegen om het verschil te maken in 2050 en misschien al wel in 2030. Kijkt u verder op de website van onze Rentmeester2050 voor alle ins and outs.

Wij vertellen je graag meer

Wij laten je graag ervaren hoe het is om (samen) te werken met en bij Dostal. Voor meer informatie kun je terecht bij: