Logo

Werkvoorbereider

Het asfalteren van provinciale en gemeentelijke wegen, reconstructie van het rioolstelsel in een woonwijk of het ijsvrij maken van de winterse wegen? Dostal zorgt er voor. Kom jij ons team versterken? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider!

Mathijs op wals

Locatie Vorden

Opleidingsniveau MBO+ / HBO

Aantal uren 32 - 40

Als werkvoorbereider houd jij je bezig met werkzaamheden voorafgaand, tijdens en na een project. Je houdt je bezig met het opstellen van inkoopcontracten en het aanvragen van vergunningen. Als het gaat om de uitvoering en het inpassen van werkzaamheden houd jij rekening met de beschikbaarheid van personeel/materieel. Hiervoor overleg je met de opdrachtgever/projectleider. Maar je het hebt ook contact met onderaannemers. Sociale vaardigheden zijn daarom belangrijk. De projecten variëren van grote provinciale werken tot kleinere projecten voor gemeentes. Je werkt vanuit ons kantoor in Vorden. Waar we dagelijks onze benen strekken tijdens de lunchwandeling. Even genieten van de groene omgeving.

We horen je denken. Waarom een foto van een wals? Als werkvoorbereider zit je ook wel eens op een wals ofniet Matthijs :).

Waarom Dostal? Werkvoorbereider Thijs vertelt

Thijs: “Wat Dostal bijzonder maakt? De collega’s! Het team is jong, informeel en je voelt de saamhorigheid. Soms komt er opeens een voetbal voorbij op kantoor. Ik heb dan wel geen civiel technische achtergrond maar met motivatie om nieuwe dingen te leren, kom ik al heel ver. En daar heeft ook iedereen geduld voor. Goed verstand, communicatieve skills en motivatie zijn het belangrijkst. Wat ik mooi vind aan mijn werk is de combinatie van buiten en binnen. Binnen meedenken en bedenken om het vervolgens buiten te realiseren.”

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wilt solliciteren. Vul hieronder je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik geef toestemming om de gegevens die ik heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Je dient toestemming te geven om dit te versturen